Filiaal4 - Exclusieve badkamers en badkamer ideeën bij Filiaal 4
Filiaal4
Noordervaart 127
1841 GA Stompetoren

t 072-5039901
info@filiaal4.nl

leveranciers

Filiaal4 werkt uitsluitend met leveranciers van topmerken. Ieder jaar worden de meest in het oog springende noviteiten gepresenteerd op de beurzen van Milaan en Bologna. Om vervolgens ook te worden opgenomen in het assortiment van Filiaal4.

De leveranciers van wie Filiaal4 producten gebruikt, onderscheiden zich door gebruik van exclusieve en vaak onconventionele materialen en vormgeving. Een weloverwogen combinatie van de accessoires van diverse leveranciers geven de projecten van Filiaal4 een unieke uitstraling die uw eigen smaak en voorkeur weerspiegelt.

Een aantal van deze leveranciers zijn:
Balance
Clou
Deltacalor
Ceramicaglobo
Marike
Modulnova
Ttform
Vola
JEE-O
Sunshower
MGS Progetti
Blomus
Cosmic
Mina
St. James
Aquasound
Vipp
Inbani
Graff
NotOnlyWhite
Geda
Lineabeta
Cea
Flaminia

Adwest

ADW is een Nederlandse partij die wereldwijd design sanitairproducten laat produceren. De productlijn is compleet en kleurrijk. Van kranen, baden en waskommen tot en met waterdichte LCD televisieschermen voor toepassing in de natte ruimte. Daarnaast heeft ADW een eigen afdeling voor de productie van kunststof leidingen, waar hoge kwaliteits- en milieu-eisen dagelijks worden nageleefd. Ook ADW is één van de leveranciers die Filiaal 4 van zeer exclusieve producten voorziet!


Deltacalor