Filiaal4 - Exclusieve badkamers en badkamer ideeën bij Filiaal 4
Filiaal4
Noordervaart 127
1841 GA Stompetoren

t 072-5039901
info@filiaal4.nl

Materialen

Bijzondere materialen

De tijd van het metro-tegeltje is voorbij. Tegenwoordig wijken we regelmatig af van de traditionele werkwijze en standaard ‘natte ruimte’ materialen. In onze showroom tonen wij u diverse voorbeelden van luxe en exclusieve badkamermogelijkheden, waarvan u misschien niet verwacht ze in een badkamer tegen te komen.

Hout: stoer en robuust

Natuurlijk is natuursteen tijdloos, maar heeft uw al eens gedacht aan hout als belangrijkste materiaal in uw badkamer? In plaats van de gelakte en afgewerkte houtsoorten, maken wij regelmatig gebruik van hout in zijn meest natuurlijke vorm. Dit geeft een geweldig stoer en robuust effect. De combinatie van hout met bijzondere badkameraccessoires creëert een prachtige balans tussen comfort en uitstraling.

Roestvrijstaal: exclusief en veelzijdig

Roestvrijstaal (rvs) heeft een unieke uitstraling en is op vele manieren toepasbaar. Onze inspiratie komt van de grote beurzen in Milaan en Bologna, waar al vaker diverse industriële materialen werden gepresenteerd. Omdat rvs nog niet een materiaalsoort is waar veel leveranciers mee werken, laten wij regelmatig onze ideeën uitwerken door rvs-specialisten. Als het niet bestaat, creëren wij het zelf! Zo bent u er zeker van dat uw badkamer daadwerkelijk uniek is, tot in de kleinste details!